mala luce Expert
Broj komentara : 73 Localisation : Osijek/Croatia Registration date : 2007-06-23
| Naslov komentara: mala luce-kako odjebati decka Sun Jun 24, 2007 5:10 pm | |
| jucer mi se dogodilo nesto nevjerovatno.... nasla sam se s jednim likom koji se totalno zapalio za mene a meni se od njega povracalo... nisam ga se mogla rijesit.......bila sam s njim pola sata...i jedva me frend izvukao..... ali kako se odkaciti od njega..rekla sam mu da ne zelim nista s njim ali opet.... kako odbiti decka a da ga ne povrijedis? | |
|
Rubbish Gost
| Naslov komentara: Re: mala luce-kako odjebati decka Sun Jun 24, 2007 5:11 pm | |
| Kazes hej kolega mi nismo jedno za drugo Izvini nemoj se ljutit Malo razmisli pa ces sam skontat, mislim Mozemo bit prijatelji |
|
Petrucci is in the kucci Novi clan foruma
Broj komentara : 6 Registration date : 2007-06-25
| Naslov komentara: Re: mala luce-kako odjebati decka Mon Jun 25, 2007 2:14 am | |
| luce, to ti je zajebana stvar isto kao sto je i nama odjebat curu, ali uvijek postoji ona fora 'imam decka/curu' ali s druge strane, mi muski bi jebali sve sto hoda prakticki pa je nama teze odjebat curu | |
|
mala luce Expert
Broj komentara : 73 Localisation : Osijek/Croatia Registration date : 2007-06-23
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: mala luce-kako odjebati decka | |
| |
|